Kässäkerho


Kässäkerho huilaa toistaiseksi. Urakkamme vauvansukkien kutomiseksi kaikille Katariinan seurakunnassa kastettaville vauvoille on päättynyt. Nyt virkkaamme vauvanpeittoja Marttaliiton ohjeen mukaan. Mietimme mahdollisia uusia projekteja ja käsityötapahtumia.


Helmiä valmistamassa Machiassa


Keskiviikkona 3.2. kokoonnuimme Raisiossa Käsityö- ja taidekulma Machia Design'ssa.  Machiassa voi askarrella melkein mitä vain  ja kaikenlaista alan tarviketta on saatavilla. Me olimme varanneet itsellemme helmien tekemiskurssin.

Aluksi valitsimme itseämme miellyttävät helmet. Valikoimaa oli runsaasti, eri värejä , kokoja ja muotoja. Saimme ohjeet, miten sommittelu ja kokoaminen onnistuu.
Tarkkaa puuhaa oli, sillä jotkut helmet olivat tosi pieniä. Jokainen sai valmiiksi omat helmensä ja ylpeänä ripusti ne kaulaansa. Tämä olikin kivaa hommaa!

Kun innostuu, voisi tehdä eri värisiä ja -pituisia helmiä, olisi joka asuun sopivat omaa designia olevat koristukset.

 

 

 

 

 

 

Vauvansukkaprojekti jatkuu

100-vuotisjuhlamme kunniaksi neulomme junasukat kaikille Katariinan seurakunnassa kastettaville vauvoille. Sukkia jaetiin jo viime vuonna ja tämän vuoden tarpeeseen on jo lähes kaikki sukat valmiina.

Kässäkerhossa pakattiin sukat foliopusseihin marttatervehdyksen kera. Pussit toimitetaan seurakuntaan, ja kastepappi ottaa kastetilaisuuteen mukaansa sopivaksi katsomansa sukat.

Kädet kävivät ahkerasti, ja 100 sukkaparia kääriytyi vauhdilla pieniin pusseihin. 

 

 

 

Hehkuvat ruusut

Paperinarusta valmistetut ruusut hehkuivat hellan päällä kuparipannun kylkeä vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti