100-vuotisjuhlamme 22.5.2016


Vietimme 100-vuotisjuhlaamme sunnuntaina 22.5. kauniin kesäsään vallitessa. Aluksi kävimme jumalanpalveluksessa Pyhän Katariinan kirkossa, jonka jälkeen oli juhlatilaisuus Nummen seurakuntakodissa.


Seurakuntakodin portti oli koristeltu sadalla virkatulla orvokilla, jotka viime vuonna komistivat lehmusta Aurajoen rannalla Knit'n Tag -tapahtumassa.

Pyhän Katariinan kirkko on tunnelmallinen vanha kivikirkko, meidän marttojen "kotikirkko", jossa käymme joukolla itsenäisyyspäivänä ja Marianpäivänä ennen kirkkokahvitusta ja myyjäisiä.
Seurakuntakodilla puheenjohtajamme Mervi Koho toivotti jäsenet, kutsuvieraat, esiintyjät ja seurakuntaväen tervetulleiksi.
Marttaliiton onnittelutervehdyksen toi liiton hallituksen puheenjohtaja Lea Sairanen.
Katariinan seurakunnan puolesta satavuotiasta onnitteli kappalainen Johanna Viirros.
Lohikeitto maistui juhlijoille.
Siiri-Maria Kuusilehto, sello ja Tiina Rinne, piano esittivät musiikkia.

Juhlapuheen piti Marttojen Lounais-Suomen piirin puheenjohtaja Tiina Sjölund Laitilasta. Hän oli pukeutunut Laitilan kansallispukuun.

Turun Tuomiokirkon kamarikuoro Nova johtajanaan Jukka Pietilä esitti kuorolaulua.

Oili Kouvo lausui Aleksis Kiven tekstejä. Hänkin oli pukeutunut kauniiseen kansallispukuun.
Juhlakahvit nautittiin tietysti raikkaan marja-kermakakun kera.
Kutsuvieraspöydässä istuivat Lännen Marttojen puheenjohtaja Eeva Niemelä, Lea Sairanen, Johanna Viirros, Mervi Koho, Tiina Sjölund ja rahastonhoitajamme Ann-Mari Kurtti.Juhlien lopuksi lauloimme kaikki yhdessä Marttalaulun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti