Joulujuhla

Vietimme joulujuhlaa 9.12. kulttuurisissa merkeissä. Aloittelimme kahvittelulla Kahvila Fikassa Piispankadulla.


Tunnelmallisessa pienessä kahvilassa maistuivat herkulliset leivonnaiset kahvin kera.
Vesisateesta huolimatta lauloimme Sibeliuksen joululaulun "On hanget korkeat nietokset", joka johdatti meidät seuraavaan kohteeseemme.

Siirryimme Piispankadun toiselle puolelle Sibelius-museoon. Siellä tutustuimme oppaan johdolla Sibelius- juhlanäyttelyyn. Lopuksi kuuntelimme "Ristilukin".


 

 

 

 

 

Itsenäisyyspäivän myyjäiset ja kirkkokahvitus

Perinteisiimme kuuluu juhlistaa itsenäisyyspäivää tarjoamalla seurakuntaväelle kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen ja samalla pitää omat joulumyyjäisemme. Vieraita kävi kahvilla ja myyjäisissä runsaasti. Samaan aikaan järjestettiin isot Katariinan kirkkoaukion joulumarkkinat, ja meilläkin oli aika hulina.


Kahvitarjoilussa ja myyjäisissä oli sellainen kiire, ettei muistanut ottaa valokuvia ennenkuin tilanne oli rauhoittunut.
Kahvipöydässä riitti tarjottavaa loppuun asti.

Käsityöpöydällä oli villasukkia sekä muita käsityötuotteita.

Annikki vielä odottelee viimeisiä myyjäisasiakkaita ostoksille. Jäljellä oli ainakin leipiä ja pikkuleipiä. Laatikot, kakut ja pullat tekivät nopeasti kauppansa.

 

 

 

 

 

 

Kävelemällä naiselle ammatti 

Reipas marttakolmikkomme, Arja, Mervi ja Seija, kävelivät sunnuntaina 13.9. Naisten Pankin järjestämässä kävelytapahtumassa "Kävele naiselle ammatti" Forum Marinumilta Aurajoen rantaa pitkin kaupunkiin päin. Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyden  ja toimeentulon kehittämistä. Naisten asemaa parantamalla luodaan hyvinvointia koko yhteisölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti